Colombo;
dit is een levendige stad waar u leuk kunt winkelen, bijvoorbeeld bij winkelcentrum Majestic City en bij het luxe winkel warenhuis ODEL.
Ook kunt u natuurlijk naar Pettha, een grote drukke markt in het centrum.

Naast het olifanten weeshuis in Pinnawela heb je in Colombo de Dehiwela zoo, dit maakt ook deel uit van het Department of National Zoological Gardens.
Het is een van de eerste dierentuinen met het open air concepten het behoorde dan ook n van de mooiste dierentuinen van Azi te zijn.
Het heeft een aardige collectie aan dieren, vogels, reptielen en vissen. Ook is er een vlindertuin waar je doorheen kunt wandelen.
Helaas heb ik recentelijk veel negatieve reacties over de dierentuin gelezen, het management zou slecht zijn waar de dieren erg onder te lijden zouden hebben.

De dierentuin is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Elke dag om 17.30 uur geven ze er een olifanten show.

Negombo;
Deze vissersstad is een hele fijne plek om na uw lange vliegreis even bij te kunnen komen, zodat u uitgerust aan uw rondreis kunt beginnen.
Omdat het heel dicht bij het vliegveld ligt is het ook een goede plaats om uw laatste dag door te brengen, zodat u weer op tijd op het vliegveld bent.
Ook kunt u een boottocht maken op zee, met een houten catamaran. Hierbij kan het zijn dat u vlak langs een groep dolfijnen komt.

Terug.

Volgende.